Marijanne og Erik Kjær..Vejsnæs 2.. 5970 Ærøskøbing.. tel: 61754884

HARMONI-MASSAGE ....... KLASSISK HOMØOPATHI... TRAUMATHERAPI....RETREATOPHOLD

Den almindelige opfattelse af et symptom er , at det skal gøre opmærksom på en sygdom. Men lad os kigge  på ordets  betydning: ifølge græsk  er det noget der tilfalder en person, som er  udvalgt...... hvad eller hvem er det ,   der udvælger ?? Nogle vil siger Gud, andre evolutionen, vi siger , at det er kroppen selv, der  gør opmærksom på en ubalance i persones energi og forsøger  med den symptomet at  korrigere livkraften i os. Hahnemann, som er homøopathiens guru, sagde allerede for 200 år siden, at vi er fyldt med en dynamisk kraft = Dynamis, som opretholder vores sundhed , og hvis denne kraft er forstyrret eller svækket,  kan vi ikke helbrede os selv,   som vores system ellers plejer at gøre .  Her  kræves en understøttelse eller forandring,  og der er  her, vi  starter  i Harmoni . Vi styrker og støtter dig med den rigtige energi, homøopathi og kærlig hænder. Hænder, som bekræfter dig i din krop gennem en intensiv harmoniserende massage på bindevæv, muskler eller knoglehinden fra top  til tå-  hele kroppen bliver frigjort , og hjernen slapper af. Ordene, som oplyser  og opløser , reflekterer  og korrigerer mangelfulde  koder. Og last but not least takker vi åndens kærligé hjælp, som transformerer din energi  til himlens perspektiv.. fra det lille selv til den hojere selv og til et  helt andet perpektiv på,  hvad der sker og skete..... 

Du kan kommer til et behandlingsforløb over mindst 10 gange. Du kan også komme til behandling  i hjertet af  Ærøskøbing , hvor vi har  et  dejligt behandlingsrum. Eller hvis du har brug for en akut forkælelse- det er op til dig ! Du kan også opholde dig  her i Vejsnæs  en uge eller en måned til en turbo-forvandlingsproces, som nogen har brug for, når livet giver modstand.

Alt er muligt , hvis du er åben og tage imod ......

Holistisk spirituell behandlingsted

Når jeg iagtager verden, prøver jeg at  se uden at dømme, om noget er  godt eller ondt. Verden er for mig et spændingsfelt, hvor der sker en  skabelsesproces. Hvordan opretholder vi en harmonisk skabelse ??  Det er svært at finde en balance,  hvor livet  er i harmoni. Fordi loven om årsag og virkning altid vil påvirke os. Relationer til dem vi møder, vil altid  udfordrer os , det er næsten umuligt  ikke at komme i en grænsetilstand,  hvor vi møder udfordringer,  kriser, symptomer,konflikter eller sygdom. Formålet  med alle vores behandlinger er integration  og forståelse af symptomerne, som kommer til os mennesker,  for at gøre os mere bevidste og selvansvarlige = mindfullness. Valget om   et bedre liv i harmoni med sig selv og relation til omverden skal gøres bevidst ,  og vi hjælper gerne med denne proces. I sidste ende findes der kun ubetinget kærlighed til alt. 

Spirituelle overnatningsted HARMONI

ÆRØ ...... den Helbredende Ø

Vi har  boet og arbejdet her i Vejsnæs på denne fantastiske ø i i  20 år og fra begynelsen kunne vi  mærke,  at her sker forandring og healing ;  elementerne er tæt på og  i harmoni. Solen, vandet, vinden  og jorden  er i dynamisk interaktion og hjælper med  korrektionen . Ærø har fantastiske kraftsteder og er altid smuk. Denne Ø egner  sig perfekt til et livsforandringsbehov eller - ønske.... Havet hjælper til forvandling og rensning, himlen hjælper med at blæse  gamle tankemønstere  bort,  solen giver ildenergi til kreativitaet og fornyelse , og jorden holder  begge ben på jorden  og giver os stabilitet.  Her er  alle Ø-mennesker venlige og åbne for nye  oplevelser på grund af denne helt specielle sammensætning af maritim verdensholdning og den gode gamle bondekonservatisme, blandet med kunstneriske innovative fleksible tilflyttere fra hele verden.

Med andre ord : perfekt til et break i dit liv. 

REBALANCE MASSAGE ----- HEALING---- REFLEKTION---- DYNAMISK HOMØOPATI--- KRISEHJÆLP--- RETREAT--- TRAUMABEHANDLING--- KRONISKE TILSTANDE--- VISDOMSVEJLEDNING--- KROPSTERAPI---- SYNKRONHEALING--- MEDITATION--- BEVÆGELSESMEDITATION

Vi har mange forskellige behandlingstilbud  til dig , som har brug for en bekræftelse, en  fornyelse, et løft , en pause, en vejledning eller en transformation tilbage  til din ur-energi.   Disse forskellige tekniker bruger vi i dit unikke healings-forløb,  intuitivt eller blandet  sammen , altid efter dine behov og din startposition. Mange års erfaring og mange udannelser inden for alternative behandling, ikke mindst mange års erfaring og terapi i indre personlig udviklingsteknikker giver dig tryghed og tillid. Vores speciale er relationer som mangler kærlig afslutning og så fredfyldt tilgivelse. Relationer til alt, også til dig .... 

Vores harmoniserende massage bliver gerne kombineret med en homøopatisk konstitutionsbehandling, som styrker din kerne.

60 minutters  behandling koster 500 kr . Efter behov tilbydes også et retreat- ophold af flere dages varighed, inklusive behandlinger og sund -kost- forplejnng plus overnatning i vores charmerende healings-villa: Guesthouse Harmoni. Det koster 1000 kr per døgn og gælder fra  mindst 5 dages ophold. Dette  anbefales hvis du har oplevet et traume eller en  krise , kronisk sygdom eller er pårørende til et  alvorligt sygt menneske. 

HARMONI- TOUCH- SUNDHEDSKLINIK

Sundhed igennem kontakt  mellem mennesker ???? Ja, vi har brug for touch = berøring, kommunikation, interaktion, transaktion..:.bekræftelse !  Lad dig berøre og gå ind i relationens refleksion .  

 

På vores holistiske retreat og behandlingsted tilbyder vi forskellige behandlingsformer, som hjælper at komme i kontakt med dig .

Helkropsmassge,  Aurahealing, Samtaler og Homøopathi, Refleksion og Medfølelse igennem ægte empathiske handlinger vil hjælper dig til en  sundere  livsfølelse....

 

Behandlerparret Marijanne og Erik har arbejdet med relationsteorier gennem hele livet og går ud fra , at alle  kroppens symptomer  er relationsrelateret. Vi interesserer os  for skjulte energiblokeringer, som har rod i uforløste relationer eller oplevelser. Vi finder blokeringer i kroppens indre lag på bindevæv, muskler eller knoglehinder.  Gennem en dybdegående harmoniserende og balancerende massage , som vi kalder " Harmoni-Massage"  eller i ydre energifelter  i den  æteriske/astrale/mentale/emotionelle-energikrop uden for kroppen , som kaldes også aura,  opløser og oplyser vi blokader, reflekter og trækker de frem til bevidstgørelse og bearbejdelse.

Målet er altid :

 

At slippe og befri dig  for gammel,  uhensigtsmæssig ballast for at skabe pkads  til den rene livsenergi,  som holder os raske og glæde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAI-CHI KURSE INDENDØRS OG I NATUREN HJÆLPER DIG AT KROPPEN ÅBNER SIG FOR LIVETS KRAFT